Produse

Newsletter

Calibratoare pentru pirometre

Calibratoare pentru pirometre

Firma MIKRON (grupul LumaSense Technologies) furnizeza o gama unica de surse de calibrare, trasabile la standarde nationale. Sursele de calibrare MIKRON sunt superioare datorita valorii emisivitatii, datorita suprafetelor cu emisivitate omogena si unei game largi de aperturi, pentru a se potrivi suprafetei dorite a tintei. In plus, asigura un timp de incalzire mic si o buna stabilitate a temperaturii.

Calitatea surselor de calibrare MIKRON este asigurata prin teste, probe de anduranta (ardere) si prin calibrarea pirometrica. La cerere, se poate asigura un certificat care documenteaza trasabilitatea la Scala Internationala de Temperaturi ITS90.

 

Specificatii generale

Domeniu de temperatura: -20...+3000°C

- Metoda de calibrare utilizata: pirometric sau de contact

Diferite domenii spectrale: 0,65-1,8,..,8-14µm

Emisivitatea emitatorului in domenul spectral al calibratorului: calibrare de contact: 0,98±0,004, calibrare pirometrica: 1 (toleranta emisivitatii este inclusa in toleranta temperaturii)

Diametrul aperturii: 10...76mm

Eroarea temperaturii: 0,3°C (pentru calibratoare in domeniul temperaturilor joase)...0,25% din valoarea citita + 1°C (pentru calibratoare in domeniul temperaturilor mari)

Sunt disponibile variante:

    - Cu domeniul spectral foarte larg: 0,65-15µm

    - Cu timp de incalzire foarte mic: 5s (pana la 1300°C) sau 5min (pana la 2300°C)

    - Cu temperatura fixa si cu temperatura ajustabila

    - Cu emitatorul separat de modulul de control si afisare

 

Aplicatii: calibrarea si verificarea pirometrelor, a sistemelor de masura a fluxului de caldura, a sistemelor de analiza spectrografica

Producator:   MIKRON, SUA                                 Mikron

                    (grupul LUMASENSE Technologies)  Lumasense


Producatori